Условия за ползване

Попълвайки формата за поръчка или ползвайки услугите на PowerHost.bg (Мулти Компютърс ЕООД) потребителят се съгласява да спазва условията на услугата, условията за ползване и фирмената политика. Ако не е посочено на друго място (условията за ползване, условията на услугата, фирмената политика), използването на “нас”, “ние”, “нашата” ще се отнася за PowerHost.bg. Използването на “Вас”, “Вие”, “Вашата” ще се отнася за потребителя на PowerHost.bg.

1. Въведение и общи условия

1.1 Този сайт Ви дава възможност да научите за PowerHost.bg и предлаганите от нас услуги, а както и възможност за достъп до нашата мрежа. Използвайки този сайт или друг такъв - притежаван, управляван или доставян от PowerHost.bg, Вие се задължавате да спазвате правилата и условията описани тук;

1.2 Неспазване на правилата описани тук ще доведе до взимане на определени мерки за ограничаване на достъпа Ви до нашата мрежа. PowerHost.bg си запазва правото да променя тези условия, както намери за добре. Моля следете редовно за промени в условията за ползване на нашите услуги;

1.3 За да може да поддържа качествени услуги, които отговарят на желанията на потребителите, PowerHost.bg създава условията за ползване на услугата, за да защитава както себе си така и своите потребители от злоупотреби;

1.4 Всякакви отклонения от тези условия ще доведе до временно прекратяване или постоянно спиране на услугата;

1.5 Ако имате въпроси относно условията за ползване трябва да се обръщате към office@powerhost.bg

2. Партньорска програма

При регистрация в партньорската програма, всеки клиент се съгласява с условията изброени в тази точка.

2.1. Всички клиенти на PowerHost.bg с активни или изтекли услуги могат да използват партньорската програма.

2.2. PowerHost.bg запазва правото си да променя сроковете за одобрение, комисионните и лимита за теглене на средства по всяко време.

2.3. Комисионни се начисляват в размер на 10% от постъпилото плащане за препоръчаната услуга, като комисионни се начисляват при закупуване на следните услуги:

Споделен хостинг
Реселър хостинг
Виртуални сървъри
Наети сървъри

2.4. Срока за одобрение на комисионна постъпила от препоръчана продажба е 45 дни от датата на плащане. След изтичането на този срок комисионната ще бъде налична в акаунта на клиента и може да се използва по един от начините посочени в следващата точка.

2.5. Комисионните могат да се използват като дебит към Вашият клиентски акаунт с цел регистрация/активация на нова услуга или подновяване на текуща такава. За да пожелаете добавяне на Вашата комисионна като дебит, моля обърнете се към отдел продажби.

3. Основни забрани

Този сайт не може да бъде използван за никаква цел, която е незаконна или може да причини вреди както на него така и на нашите машини, мрежа или услуги.

4. Съответствие със закона

Потребителят не може да използва услугите на PowerHost.bg, за да извършва изброените отдолу действия:

4.1 Да нарушава законите или да помага на трети лица затова чрез използване на нашите услуги;

4.2 Да заплашва или да насърчава извършването на насилие или разрушение;

4.3 Обижда трети лица;

4.4 Да съхранява вируси, нелицензиран софтуер или каквото и да било, което би могло да наруши работата на други компютри;

4.5 Да нарушава условията и правилата на някой друг интернет доставчик;

4.6 Да има негативен ефект върху мрежата или сървърите на PowerHost.bg довеждайки до блокиране на нашата мрежа от други интернет доставчици и мрежи, и други.

5. Системна и мрежова сигурност

Оскверняването на системната или мрежова сигурност е абсолютно забранено и ще доведе до незабавно прекратяване на услугата и/или уведомяването на властите. Примери:

5.1 Съхраняването на вируси, троянски коне или скриптове, които могат да нарушат стабилността на нашите системи и мрежа;

5.2 Изпълняването на каквото и да е действие в нашата мрежа, което може да доведе до нарушаване на нейната работа и сигурност;

5.3 Опити за кражба на чужди привилегии;

5.4 Подправяне на адреси и други.

6. СПАМ

Потребителят се съгласява да не използва нашите услуги за изпращане на нежелана поща – СПАМ.

Нарушаването на това условие ще доведе до първоначално временно прекратяване на услугата до изясняване на случая. Повторно действие ще доведе до изтриване на Вашия акаунт безвъзвратно.

7. Нямате право да хоствате или да имате линкове към сайтове със следното съдържание:

7.1 IRC ботове, сървъри и свързан с това софтуер;

7.2 Детска порнография;

7.3 Секс с животни;

7.4 Нелицензиран софтуер и файлове;

7.5 Експлойти;

7.6 Материали с оскърбително съдържание;

7.7 Сайтове със СПАМ / proxy насоченост;

7.8 Скриптове или софтуер, които заплашват сигурността на нашите системи и мрежа;

7.9 Всякакъв вид торенти.

7.10 Уеб сайтове за сваляне на софтуер и всякакъв вид сайтове насочени към сваляне на определен вид файлове - музика, филми и други. Такива сайтове ще бъдат спирани веднага.

7.11 Не можете да използвате предоставеното от нас пространство само за бекъп. Пространството може да бъде използвано само за нуждите на сайтовете, които се хостват на хостинг акаунта Ви. Такива сайтове ще бъдат спирани веднага.

8. Системни ресурси

8.1 Споделен Linux cPanel хостинг

Клиентите на споделени хостинг планове не могат да изпращат повече от 200 е-мейла на час.

8.2 Споделен Windows хостинг

Споделените Windows хостинг планове са услуга за стартово ниво, предназначена за малките сайтове да започнат онлайн. Споделените Windows хостинг планове работят под платформа, където процесорът, паметта, дисковият вход / изход и дисковото пространство се споделят между множество потребители. Поради тази причина потребителите не трябва да монополизират ресурсите или да изпълняват интензивни операции, за тази цел е необходим специален сървър. Ако се установи, че вашият акаунт злоупотребява със споделените ресурси, можем да деактивираме, спрем или ограничим акаунта, за да поддържаме сървърната производителност.
Силно препоръчваме да следите използването на ресурсите.
След превишаването на следните ресурси, ще трябва да се прехвърлите на Виртуален или Нает Сървър:
- MySQL базите данни не могат да надвишават 1 GB.
- MS SQL базите данни не могат да надвишават 200 MB.
- Сайтовете не могат да ползват нас 1 GB памет.
- Никоя отделна папка не може да надвишава 20 000 файла / inodes.
- Никой акаунт не може да надвишава 250 000 файла / inodes.
- Споделеното хостинг пространство не може да се използва като хранилище за съхранение или drop box.
- Никой индивидуален имейл акаунт не може да надвишава 5 GB и / или 50 000 съобщения.
Тези правила помагат да се предотврати злоупотребата с акаунти и да се отразят негативно на времето за зареждане на други потребители, споделящи сървъра.

9. Прекратяване на услугата

PowerHost.bg си запазва правото да прекратява доставяните услуги до потребител, който използва нашите системи или мрежа, за да нарушава нашите условия за ползване на услугата.

Всички цени са с включен ДДС и нямат допълнителни скрити такси.
Copyright © 2007 - 2023 - PowerHost.bg