"Google AdWords™" - промоционален код за реклама

PowerHost.bg има сключено партньорство с "Google Inc", в рамките на което нашите клиенти могат да ползват промоционални кредити (промоционални кодове) за реклама в "Google AdWords™".
Рекламирайте вашия уебсайт в Google със 90лв. подарък от нас! Създаването на нов акаунт отнема само няколко минути и вие почти веднага ще започнете да виждате вашата реклама в Google. Когато изразходите направената от вас инвестиция в размер на 30лв. Google автоматично ще добави във вашия акаунт още 90лв. подарък от нас.

Условия за ползване на промоционалния код

  • Промоционалният кредит може да се активира за новосъздадени профили в Google AdWords™. Кодът може да се въведе най-късно до 14-ия ден, считано от датата на която е създаден профила в системата на Google AdWords™. Датата, на която сте получил(а) кода, или на която е активиран/изтича хостинг акаунта, са без значение.

  • Промоционалният кредит може да се активира само за Google AdWords™ профили, в които е посочен адрес за таксуване (billing address) в България.

  • За да се възползвате от промоционалната оферта, е необходимо първо да въведете промоционалния код в раздел "Таксуване" в своя AdWords профил.

  • За един профил в Google AdWords™ може да се възползвате само веднъж от промоционалната оферта.

  • За да получите право на промоционален кредит, е необходимо да направите рекламни разходи на стойност 30 лв. в рамките на 31 дни, считано от въвеждането на промоционалния код.

  • Промоционалният кредит ще бъде приложен в рамките на 5 дни от момента, в който: вашият профил достигне прага на натрупани рекламни разходи, съгласно гореописаното и сте изпълнили всички изисквания, декларирани в офертата. Веднъж приложен, промоционалният кредит ще се появи на страницата "Таксуване" във вашия AdWords профил.

  • Всички разходи за реклама, след изчерпване на промоционалния кредит, се заплащат от рекламодателите. Рекламодателите могат да преустановят своите реклами по всяко време, преди изчерпването на сумата на промоционалния кредит. Google не изпраща уведомителен имейл, когато промоционалният кредит се изчерпа.

Продукти с които предоставяме Google AdWords ваучер:

Промоционален код за реклама в системата на "Google AdWords™" се предоставя за нови поръчки на хостинг услуги. За да получите промоционален код е необходимо да имате поръчка за една от следните услуги:


Начини на плащане
Online с всички банкови карти
В нашия офис
По банков път
Чрез пощенски запис
Online чрез ePay.bg
Online чрез PayPal
Лесна инсталация на блог, галерия, онлай-магазин и форум с 1-клик

Copyright © 2007 - 2019 PowerHost.bg™ . All rights reserved.
Всички цени на сайта са с включен 20% ДДС и нямат допълнителни скрити такси.

PowerHost.bg е българска хостинг компания, предлагаща широка гама от хостинг решения като
регистрация на домейни, Виртуални и Наети сървъри и Споделен Хостинг, Реселър пакети, Windows Хостинг.

Facebook Blog