Инсталации с 1 клик

Всички хостинг планове включват над 150 мощни скрипта за лесна инсталация с 1-клик (Fantastico и Softaculous).

Електронни магазини, форуми, блогове, инструменти за връзка с клиентите, форм генератори, системи за поддръжка, фото галерии, банер сървъри и много други - всичко, от което се нуждаете за да стартирате Вашия сайт!

Блогове
WordPress е произведение на изкуството в областта на блог системите. Може освен за блогове да се използва и за големи и сериозни сайтове. Много стилен, спазва стриктно модерните уеб стандарти и е преведен на български.
b2evolution е блог скрипт, който позволява изграждането и управлението на множество блогове, включени в категории и подкатегории. Има готови шаблони като wordpress и допълнителни функции, свързани с управлението на потребителите и управлението на файлове и снимки - публикуване, организиране и търсене.
Системи за управление на съдържанието
Joomla е популярна система за управления на съдържанието е и се използва по целия свят за създаването както на леки и опростени, така и за сложни корпоративни уеб сайтове. Основният пакет е проектиран така, че да бъде лесен за инсталация и от хора без опит в програмирането. Joomla има голямо и активно общество с повече от 26000 потребители и разработчици от целият свят.
Mambo Open Source е система управление на съдържанието, която е лесна за използване и предоставя множество възможности за публикуване на новини, файлове за изтегляне, система за банери, чат и много други функции, които са необходими за изграждането на един функционален Интернет портал.
Drupal е система за изграждане на сайтове и управление на съдържанието, с помощта на която може бързо да поддържате Вашия уеб сайт. Drupal е подходящ за изграждане на личен или фирмен сайт с блог и форум. Има отлични модули и за електронен магазин. Вградените модули дават възможност за подредба на съдържанието по категории, оптимизация за търсещи машини, публикуване на новини от сайта Ви в други сайтове с RSS и още много полезни функции.
Xoops е система за управление на съдържанието, позволяваща на потребителите да създават динамично съдържание. Може да създавате малки и средни общности, блогове, Интернет портали и корпоративни сайтове.
Системи за обслужване и поддръжка на клиентите
Crafty Syntax Live Help е чат система с опции за мониторинг на посетителите, отваряне на чат сесии, мулти-чат сесии, проследяване, мулти-оператор, много отдели, готови отговори и оставяне на съобщения.
osTicket е система за поддръжка с email пайпинг, pop3 логини, неограничени email адреси, админ/персонал/потребител панели, лимит на максималния брой на тикетите, които потребителите може да отварят и много други.
Дискусионни форуми
phpBB е сред най-предпочитаните скриптове за дискусионни форуми и един от най-популярните в света софтуер за форуми с отворен-код. phpBB има набор от основни функции, лични съобщения, функции за търсене, персонализиране на шаблони и езикова система, както и поддръжка на множество бази данни.
SMF е безплатен, професионален софтуер пакет, който Ви позволява да създаде своя собствена онлайн общност. Към момента е доста популярен и е истински конкурент на phpBB в борбата за лидерство при безплатните онлайн форуми.
Електронна търговия
CubeCart се интегрира много добре във всеки сайт и изглежда професионално. Използва се от милиони електронни магазини по цял свят.
OS Commerce е решение за онлайн електронен магазин с отворен код. Притежава приятелски интерфейс, който позволява на собствениците на е-магазини лесно да го инсталират, работят и поддържат с минимално усилие и без никакви допълнителни разходи. osCommerce комбинира решения с отворен код за да може да предложи една безплатна и отворена платформа за електронна търговия.
Zen Cart е перфектната платформа за тези, които искат сериозни резултати. Тя предлага newsletter управление, купони за намаление, сертификати за отстъпки и всички останали основни функционалности, които очаквате. Потребителите, могат да използват голямо количество допълнения, за да направят администрацията на магазина си по-лесна.
Галерии
Coppermine Photo Gallery е безплатна онлайн галерия, която предоставя наистина много възможности, както за администриране, така и за класифициране и редактиране на албумите, файловете и потребителите, плюс поддръжка на Български език.
Gallery е безплатна онлайн снимкова галерия с категории и албуми, тъмбнейли и преходни размери на снимките, управление на потребителите (частни галерии и групи), коментари, електронни картички и slideshow преглед.
 
 
 
cPanel,php,mysql,centos

Copyright © 2019 PowerHost.bg™ . All rights reserved.
Всички цени на сайта са с включен 20% ДДС и нямат допълнителни скрити такси.

PowerHost.bg е българска хостинг компания, предлагаща широка гама от хостинг решения като
регистрация на домейни, Виртуални и Наети сървъри и Споделен Хостинг, Реселър пакети, Windows Хостинг.

Google+
Facebook Twitter Blog